Milieu

 

De milieu problematiek is steeds belangrijker geworden, dit is waarschijnlijk niemand onopgemerkt gebleven. Hoe kunnen we samen een bijdrage leveren aan het verminderen van de milieubelasting en zorgen voor een betere milieu voor de volgende generaties.

 

Het milieu is erg belangrijk voor ESH handel & transport en een "leidraad" in onze ambitie om kwaliteitsproducten te leveren en te zorgen dat het milieu daarbij minimaal wordt belast.

 

Wij vinden het erg belangrijk dat onze leveranciers voldoen aan alle eisen van duurzame bosbouw en de verwerking van alle producten. Wij werken daarom ook alleen samen met bedrijven welke aan alle keurmerken van FSC en PFEC voldoen.

 

Dit betekent dat, over het gehele traject van de kap tot en met productie, verkoop en distributie naar de klant elk product moet bijdragen aan de vermindering van de totale milieu-impact.

 

Kernwoorden welke passen bij onze strategie en ambitie om een bijdrage te leveren aan een beter milieu:

 

•Alle producten moeten voorzien zijn van een eco-certificaat voor zover dit mogelijk is, dit verandert voortdurend doordat er steeds meer verbeterde en nieuwe gelijkwaardige producten op markt komen.

 

•Wij werken alleen samen met gerenommeerde en bekende leveranciers en fabrikanten, welke allemaal dezelfde ambitie hebben om bij te dragen aan een beter milieu.

 

•Onze producten worden alleen vervoerd met een modern en milieuvriendelijke wagenpark. De transport branche ontwikkeld zich in een snel tempo en er is een groot verschil tussen oude en nieuwe trucks.

 

•Onze medewerkers worden voortdurend opgeleid om continue verbeteringen te kunnen toepassen voor de vermindering van het energieverbruik.

 

We hopen dat onze inspanningen voor een beter milieu een belangrijke factor zullen zijn wanneer u besluit uw producten bij ESH Handel & transport af te nemen. Natuurlijk is er nog veel te halen in het verminderen van de milieubelasting. Wij zijn daarom altijd in beweging en onderzoeken alle mogelijkheden om het milieu minder te belasten.

 

 

ESH Handel & Transport

 

ESH Handel & Transport uw leverancier voor pellets, stalstrooisel en turf!

Onze zorg voor het milieu

 

 

Volg ons ook op

© Copyright. All Rights Reserved.